Digi-Salaman webinaari 26.8.2020

Digi-Salama hanke järjesti ensimmäisen webinaarinsa 26.8.2020. Koska osana hanketta tarkoituksenamme on käynnistää ARI-verkostoa (Automation, Robotics and Industry), haluamme järjestää tilaisuuksia, joissa hankkeen eri osapuolet kohtaamaan ja vaihtamaan ajatuksiaan. Vallitsevan koronapandemian takia jouduimme tilaisuuden järjestämään webinaarina Zoom-videokonferenssipalvelun välityksellä – kokemusta rikkaampana eteenpäin siis! Jatkossa varmasti järjestämme lisää vastaavanlaisia tilaisuuksia joko webinaareina tai tilanteen salliessa seminaareina Metropolian Myyrmäen kampuksella.

Ensimmäisen webinaarimme päätähdiksi halusimme nostaa kesän projektiassistentit ja heidän työnsä – hankkeen sydämessähän on nimen omaan itse projektit. Kesän projektiassistenttien ahkeran työskentelyn avulla, tietenkään kevään 2020 ja syksyn 2019 projektiryhmiä sekä projektiassistentteja unohtamatta, hankkeen ensimmäiset 11 projektia ovat valmistuneet tai lähes valmiita. Tästä on hyvä jatkaa syksyllä starttaavien uusien projektien pariin!

Iso kiitos projektiassistenteillemme ja paikalla olleille kuulijoille! Jos et päässyt mukaan kuuntelemaan webinaaria tai haluat palata sen pariin, voit katsoa alta tallenteen.

Videotallenne