Aiforsite-yrityksen logo

Aiforsite

Aiforsite on yritys, joka muuttaa rakennusalaa tuomalla tiedolla johtamisen työmaille palveluna. Aiforsite-järjestelmän kehittäminen aloitettiin Espoon Keilarannassa vuonna 2016. Aiforsiten missiona on rakennusalan digitalisointi korkean teknologian mahdollisuuksia hyödyntäen ja sitä kautta lyhentää läpimenoaikoja ja parantaa laatua sekä työturvallisuutta.

Climbstation-yrityksen logo

Climbstation

Climbstation-kiipeilyseinät ovat pieneen tilaan mahtuvia, liikuteltavia, liukuhihnatekniikalla ylös- ja alaspäin rullaavia kiipeilyseiniä. Climbstation tuo aidon kiipeilyharrastuksen kustannustehokkaasti yritysten ja kiipeilystä kiinnostuneiden ihmisten saataville. Toisin kuin perinteiset kiipeilyseinät, Climbstation tarvitsee vähän tilaa, se ei vaadi erityisiä turvavaljaita, köysiä, korkeaa tilaa tai kiipeilyohjaajaa.

Enics -yrityksen logo

Enics

Enics on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja. Yritys muun muassa suunnittelee, kehittää ja valmistaa erilaisia elektronisia komponentteja. Enics Finland Oy:n tehdas sijaitsee Lohjalla.

Fleetlogis-yrityksen logo

Fleetlogis

Fleetlogis Oy on kotimainen yksityisomistuksessa oleva tietotekniikkayritys, joka tekee logistiikan tietojärjestelmiä pienistä ajoneuvoseurannan telematiikkaratkaisuista aina isoiksi kuljetusliikkeen toiminnanohjauksen ERP-järjestelmiksi. Yritys toteuttaa kokonaisratkaisuja logistiikan tietojärjestelmiksi teollisuuteen, keskusliikkeisiin, kuljetusoperaattoreille ja -liikkeille.

Little Garden -yrityksen logo

Little Garden

Little Garden viljelee versoja ja yrttejä vertikaalisesti sekä kehittää kokonaisvaltaisesti kaupunkiviljelyn liiketoimintamalleja ja teknologiaratkaisuja. Kasvit kasvavat useammassa päällekkäisessä linjastossa, pienellä pinta-alalla. Tehokkaat led-valaisimet ja kontrolloidut kasvu-olosuhteet kasvattavat lehtivihanneksia energia-, vesi-, ja materiaalitehokkaasti vuoden ympäri.

Loval-yrityksen logo

Loval

Loval Oy on lämmityskomponenttien valmistaja Loviisasta. Yritys on yksi Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista

Refair-yrityksen logo

Refair

Refair Oy on vuonna 1993 perustettu kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuoja ja tukkuliike. Perheyhtiö on kansainvälisesti tunnettu laatutoimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen niin teknisesti kuin kaupallisestikin korkeatasoista osaamista. Refair valitsee välittämänsä komponentit niin, että ne ovat nykyaikaisia, luontoystävällisiä ja energiataloudellisia.

Uudenmaan ruoka -yrityksen logo

Uudenmaan ruoka

Uudenmaan ruoka on paikallisten ja satokauden tuoreimpien elintarvikkeiden jakelukeskus eli foodhub. Uusmaalaisten tuottajien kanssa kehitetty uraauurtava malli lyhentää ruuan reittiä pellolta pöytään.

Uudenmaan ruoka kokoaa yhteen paikalliset ruokatuottajat ja -kuluttajat ja tarjoaa kuluttajille helpon tavan ostaa lähiruokaa ja samalla tukea paikallisia lähi- ja luomutiloja. Asiakkaat voivat ostaa paikallisia tuotteita monelta tilalta yhdellä kerralla digitaalisen alustan kautta. Ennakkotilaukset haetaan yhdestä älynoutopisteestä, jotka sijaitsevat lähellä asiakkaita.

360 Mediatalo

360Mediatalo on suunnannäyttäjä VR360-sisällöntuotannon sekä -julkaisuteknologian kehityksessä ja missionamme on tuoda virtuaalitodellisuuden eri ulottuvuudet arkipäivään. 360Mediatalo perustettiin vuonna 2015 visiona luoda helppokäyttöiset työkalut VR-ympäristöjen sekä -tapahtumien luomiseen. 360Editorin avulla kuka tahansa voi luoda innostavia ja uudenlaisia ympäristöjä esimerkiksi oppimisen tueksi.

Sime Oy

SIME offers for material handling industry technology designing, renovations, ‘TURN KEY’ automation and mechanical desingning as well as project managing services

vedia logo

Vedia Oy

 Ratkaisuja tehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään logistiikkaan

VimAI logo

VimAI Oy

VimAI provides a wide-area AR solution that builds on high accuracy computer vision based positioning. The technology was originally developed in Aalto University and has been enhanced by VimAI with the latest algorithms in visual positioning.
VimAI team consists of experts in computer vision.
The technology has been tested with good results in environments like shopping mall, airport, hospital, power plant, university campus and many more.    

Energia Talteen Smart Technology Oy

 • Energia Talteen Smart Technology Oy

   

  Logo Vantaaan Energia

  Vantaan Energia Oy

  Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Me tuotamme sähköä ja kaukolämpöä sekä myymme lämpöpalveluita. Kruununjalokivemme on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Vantaan kaupunki omistaa yhtiöstämme 60 prosenttia ja Helsingin kaupunki 40 prosenttia.

  Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Haluamme olla osa ratkaisua. Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen.