Aiforsite-yrityksen logo

Aiforsite

Aiforsite on yritys, joka muuttaa rakennusalaa tuomalla tiedolla johtamisen työmaille palveluna. Aiforsite-järjestelmän kehittäminen aloitettiin Espoon Keilarannassa vuonna 2016. Aiforsiten missiona on rakennusalan digitalisointi korkean teknologian mahdollisuuksia hyödyntäen ja sitä kautta lyhentää läpimenoaikoja ja parantaa laatua sekä työturvallisuutta.

Climbstation-yrityksen logo

Climbstation

Climbstation-kiipeilyseinät ovat pieneen tilaan mahtuvia, liikuteltavia, liukuhihnatekniikalla ylös- ja alaspäin rullaavia kiipeilyseiniä. Climbstation tuo aidon kiipeilyharrastuksen kustannustehokkaasti yritysten ja kiipeilystä kiinnostuneiden ihmisten saataville. Toisin kuin perinteiset kiipeilyseinät, Climbstation tarvitsee vähän tilaa, se ei vaadi erityisiä turvavaljaita, köysiä, korkeaa tilaa tai kiipeilyohjaajaa.

Enics -yrityksen logo

Enics

Enics on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja. Yritys muun muassa suunnittelee, kehittää ja valmistaa erilaisia elektronisia komponentteja. Enics Finland Oy:n tehdas sijaitsee Lohjalla.

Fleetlogis-yrityksen logo

Fleetlogis

Fleetlogis Oy on kotimainen yksityisomistuksessa oleva tietotekniikkayritys, joka tekee logistiikan tietojärjestelmiä pienistä ajoneuvoseurannan telematiikkaratkaisuista aina isoiksi kuljetusliikkeen toiminnanohjauksen ERP-järjestelmiksi. Yritys toteuttaa kokonaisratkaisuja logistiikan tietojärjestelmiksi teollisuuteen, keskusliikkeisiin, kuljetusoperaattoreille ja -liikkeille.

Little Garden -yrityksen logo

Little Garden

Little Garden viljelee versoja ja yrttejä vertikaalisesti sekä kehittää kokonaisvaltaisesti kaupunkiviljelyn liiketoimintamalleja ja teknologiaratkaisuja. Kasvit kasvavat useammassa päällekkäisessä linjastossa, pienellä pinta-alalla. Tehokkaat led-valaisimet ja kontrolloidut kasvu-olosuhteet kasvattavat lehtivihanneksia energia-, vesi-, ja materiaalitehokkaasti vuoden ympäri.

Loval-yrityksen logo

Loval

Loval Oy on lämmityskomponenttien valmistaja Loviisasta. Yritys on yksi Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista

Refair-yrityksen logo

Refair

Refair Oy on vuonna 1993 perustettu kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuoja ja tukkuliike. Perheyhtiö on kansainvälisesti tunnettu laatutoimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen niin teknisesti kuin kaupallisestikin korkeatasoista osaamista. Refair valitsee välittämänsä komponentit niin, että ne ovat nykyaikaisia, luontoystävällisiä ja energiataloudellisia.

Uudenmaan ruoka -yrityksen logo

Uudenmaan ruoka

Uudenmaan ruoka on paikallisten ja satokauden tuoreimpien elintarvikkeiden jakelukeskus eli foodhub. Uusmaalaisten tuottajien kanssa kehitetty uraauurtava malli lyhentää ruuan reittiä pellolta pöytään.

Uudenmaan ruoka kokoaa yhteen paikalliset ruokatuottajat ja -kuluttajat ja tarjoaa kuluttajille helpon tavan ostaa lähiruokaa ja samalla tukea paikallisia lähi- ja luomutiloja. Asiakkaat voivat ostaa paikallisia tuotteita monelta tilalta yhdellä kerralla digitaalisen alustan kautta. Ennakkotilaukset haetaan yhdestä älynoutopisteestä, jotka sijaitsevat lähellä asiakkaita.